dagens outfit

Idag bär det av på farmors 75års fest på Utö! Detta ska jag ha på mej.

image356


Bilden ser väldigt tantig ut... Ja,ja.
Jag har på mej Klänning från Rules By Mary, kofta från Stockh lm/MQ, väska från Lindex och skor från Din Sko.

köpt

Igår var jag i Skärholmen och för några dagar sedan inne i stan för att göra reafynd! Dessa ting har införskaffats.Två halsband och ett par örhängen från Glitter för 49 (!) kr tillsammans,  skor  för 150 kr  på Din Sko,
världens finaste klänning från  Rules By  Mary köpt på Salt.


quilat..?!Quiltat är inte riktigt min grej. Men Style har sett att modehusen tar upp quiltat i designen av kjolar, klänningar och kappor.

"I found that the quilted satin gave an updated texture to the staple trench," said Phi's Andreas Melbostad. "It's industrial, yet luxurious and ultimately weightless."

Style

För mig ger quilat flashbacks till mellanstadiet när alla gick omkring i sina påsiga, starkt färgade, quiltade dunjackor. Nej, inget jag kan tänka mig att ha på mej. Möjligen kappan längst till höger.

Bilder från Style

god morgon

Very najs från LaRedoute.

Tror det blir att åka in till stan och shoppa idag. Inte för att jag har så mycket pengar, men men. Får gräva fram julklappspengarna som det känns att jag inte har använt, var nu de kan gömma sig.

Nu ska jag städa skrivbordet, adjö.

favoriter från H&M

Hittade dessa godbitar på H&M's hemsida. Det mesta är från höstkollektionen och jag tror att de kommer passa höstmodet väldigt bra.
Min egen favorit är den rosa klänningen. Jag tänker mig den med svarta strumpbyxor, pumps, chic kofta och vinröd, tjock halsduk. Yummi!

image342image343image344image345image347
Bilder från
H&M.

nokia 6111

Min nya mobil! I en perfekt nyans av rosa! Inte den där fjortis-cerisa nyansen utan i en lite Baby/metallicrosa på något vis... Köpte den på NETonNET's lagerbutik, den allra sista på hyllan!

Hur som haver, ska kolla på H&M's höstkollektion nu. INGEN kompis är hemma, några tips på vad jag ska göra?

veckans märke: Chloé

Modehuset grundades 1952 av Gaby Aghion, som inte följde 50talets strikta mode utan gjorde kroppsmedvetna kläder i vackra tyger.Namnet Chloé har inget med någon person att göra, utan valdes eftersom det hade en rund klang och var feminimt.Den röda tråden i Chloé's stil har förändrats flera gånger genom åren, bl.a av Karl Lagerfeld på 70talet och av Stella McCartney på 90talet. Numera är chefsdesignern Paolo Melim Andersson.Listan över kändisar som har burit eller bär märket är lång, några är Grace Kelly, Jackie Kennedy, Brigette Bardot, Nathalie Portman och Kirsten Dunst.Väskorna på bilderna är Chloé's mest kända. Till vänster Paddington och till höger Edith.

Bilder: Style och Net-a-porter
Fakta: Chloé

anledningar till att Swebus Fårbo-Stockholm (17.30 igår) inte var trevlig

6. Busschauffören Håkan som utövade sin hobby att bada bastu på arbetstid och därmed inte öppnade takfönstret.
5. Personen som satt bredvid mig och tog upp halva mitt säte.
4. Samma person som bestämde sig för att dela med sig av sin dåliga musiksmak genom att använda såna där hörlurar till mp3n som ljudet liksom läcker ut igenom.
3. Återigen min stolsgranne som när hon stängde av musiken och man drog en lättnadens suck ringde sina vänner och pratade högljutt.
2. En nagel mot svarta tavlan?, en katt som stryps?, nej en skitunge var det snett framför mig som skrek konstant hela vägen från Norrköping.
1. Tillhörande mamma åt skitungen. Finns det något värre än skrikiga ungar så är det ungens mamma som ignorerar de gälla skriken och lite lamt försöker att stoppa nappen i munnen på lillen.

dagens...

...drömyrke: manusförfattare till KatjaKaj och BenteBent.
...bok: Harry Potter and the deathly hallows
...outfit: mjukisbyxor från Stadium/Soc, grå hoodie från Monki och beigerandig top från H&M
...lunch: värmd tacos
...sysselsättning: blogg och The Sims 2
...mest saknade: BLOSSOM!!! (häst)

image325 image326 image327